Aktuellt


Måndagsöppet kl 13-17

Måndagsöppet kl 13-17. Betala endast för skott & duvor. Ring eller maila och meddela hur många ni är och vilken tid ni vill komma.

Läs mer

Susegården Invitational 28 juni 2018

Tack alla som kom till vår tävling igår. Här är resultatlistan Final score Susegården Invitational 2018

Läs mer

Vapen REA

Här hittar ni vapen som vi har kanonpriser på. Passa på att göra ditt köp i god tid så du hinner öva med ditt nya vapen innan säsongen börjar. Klicka på länken för att komma till alla REA vapen vi har för tillfället.  

Läs mer

Välkomna till Susegårdens webbshop!

För att komma till webbshopen, klicka antingen på länken nedan eller gå in på Webbshop här upp till höger!

Läs mer

Funderar du på ny bössa?

Boka en utprovning av ny bössa, så kallad Try Before you buy, så får du den bössan som är bäst och rätt för just dig. Den timmans utprovning ingår i köpet utav bössa, så det är inga extra kostnader för detta. Maila info@susegarden.se eller ring 035-56060 för att boka.

Läs mer

Skjutskolan stängd v. 41 pga Älgjakten

Vi håller skjutskolan stängd under vecka 41. 9-13 okt. Shop och kontor är öppen tisdag-fredag kl 09-17

Läs mer

Bilder från vår Kick Off 7 & 8 april

Klicka på länken och se en massa härliga bilder från vår Kick Off: http://photos.google.com/share/AF1QipN8JjQo5OrYdLKpgXx7CvbgM1mEC1f

Läs mer

Combo days

2013 introducerade vi ett nytt koncept på Susegården som vi kallar för Combo Days. Vi har, genom åren, ofta fått höra att våra kunder skulle vilja gå på jakt direkt efter avslutad lektion för att bibehålla den positiva känslan som en framgångsrik lektion ger. Vi tog detta ...

Läs mer

Nu har vi öppet igen!

Varmt välkomna att ringa eller boka tid för instruktion från den 12 jan och framåt. Skjutskolan håller öppet kl 09-16, butik & kontor kl 09-17. Från den 12 jan till den 16 mars har vi 20% rabatt på all instruktion.

Läs mer