Vapenutprovning – TBYB

På Susegården erbjuder vi en fullservice som innebär att vi kan hjälpa er hela vägen, från skjutlektioner, via kolvanpassning till färdigt vapen. Susegården är ganska ensamma om att erbjuda denna typ av service som vi kallar för ”Try Before You Buy”.

I vår vapenbunker har vi hagelvapen från många av de välkända tillverkarna, Browning, Beretta, Miroku, Perazzi och Salvinelli. Vi säljer också kulvapen på samma sätt och då vapen från Blaser, Sauer och Merkel. Vid köp av en Perazzi rekommenderar vi dessutom resa till fabriken i Brescia, där du får möjlighet att välja kolvträ, gravyr, piplängd etc. etc. Förväntad leveranstid på en perazzi SC3 är 6-8 månader.

Hos oss kan du dessutom skräddarsy en bössa från Italienska Armi Salvinelli. Dessa bössor är handgjorda i Italien och kan anpassas helt efter kundens önskemål. Vi har ett par olika bössor för provskjutning på skjutskolan. Boka gärna en tid för att få känna på dessa Italienska kvalitetsbössor. Inspirationsbilder på hur det kan se ut finns under fliken Vapenlista.

Genom våra kontakter med England kan vi också hjälpa dig att hitta ett speciellt vapen. Vi erbjuder vapensök där vi söker upp ett särskilt vapen åt Er, vi kan också hjälpa till med frakt och pappersarbete vid sändning från utlandet. Detta underlättar mycket, då det inte är så enkelt att göra som privatperson.

Köper du en bil utan att provköra först?

Med Try before You Buy erbjuder vi dig att få provskjuta bössan innan du bestämmer dig. Inte sällan ändras uppfattningen om vilken bössa man gillar efter att ha fått provskjuta några olika alternativ. Våra instruktörer finns till hands för att bistå med kunskap som hjälper dig att hitta den bössa som passar och känns bäst för dig.

Vårt motto med vapenförsäljningen på Susegården är att ingen bössa ska lämna shopen utan att vi har säkerställt att den passar. Därför erbjuder vi en unik fullservice vid vapenköp som innefattar provskjutning av ett antal olika vapen med instruktör, du kommer snart att komma fram till vilket vapen som känns bäst, kolvanpassning samt kontrollskjutning vid leverans av ditt nya vapen. Kostnad för eventuella ändringar på kolven tillkommer.

Vi erbjuder också TBYB på kulvapen och har ett litet antal vapen i butiken som man kan provskjuta och jämföra.

(Om man trots allt inte köper bössa av oss efter utprovning/try before you buy, betalar man för en timmes privatlektion.)